Hakan gitti, gülmeyi unuttuk!

Hakan gitti, gülmeyi unuttuk!
 İnternet Editörü
Fetullahçı Terör Örgütü tarafından düzenlenen 15 Temmuz darbe girişiminde doğum gününde şehit düşen özel harekat polisi Hakan Yorulmaz’ın babası İsmail Yorulmaz, "Tek oğlumdu, yüzünden öpmeye kıyamıyordum.

YILLAR GEÇSE DE EVLAT ACISI UNUTULMAZ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen hava saldırısında şehit düşen özel harekat polisi Hakan Yorulmaz'ın babası İsmail ve annesi Hamide Yorulmaz, evlat acısını, onun hatıralarını yaşatarak hafifletmeye çalışıyor.

15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşadıklarını anlatan baba Yorulmaz, oğlunun şehit edilmesinin üzerinden her gün ağıtla ve acıyla 6 yılı geçirdiklerini belirtti.

hakan-gitti-gulmeyi-unuttuk2.jpg

BENİM TEK OĞLUM VARDI BENDEN ALDILAR

Geride kalan 7 yılı, evladının eşyalarını ve elbiselerini koklaya koklaya geçirdiğini ifade eden Yorulmaz, "Hala kapıdan içeri girecekmiş gibi bekliyorum, öyle hissediyorum. Yavrumun hayali gözümün önünden hiç geçmiyor. Bizim yanımızdan el sallayıp gitmişti, halen gözümün önünden gitmiyor el sallaması. Benim ocağımı söndürdüler. Benim tek oğlumdu. Bu hain darbe kalkışmasını yapanların Allah belasını versin, Allah onların ocaklarını söndürsün. Benim tek oğlum vardı onu da benden aldılar” dedi.

hakan-gitti-gulmeyi-unuttuk4.jpg

KALKIŞMAYI YAPANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN

Yıllardır MKE’de işi olarak çalıştığını ve çocuklarına helal, alın teriyle kazandığı ekmeği yedirdiğini söyleyen baba Yorulmaz, “Benim oğlum şehadet şerbetini içmeye koşarak gitti. 15 Temmuz gecesi benim oğlumu benden aldılar. Bu kalkışmayı yapanların Allah’ta onların ocaklarını söndürsün. Allah onları süründürsün, ahirette de ebedi yeri Cehennem. Bu acı unutulmuyor. 6 yıl geçti benim için bizim bir gece oluyor bir akşam oluyor bir sabah benim dünya zevklerim bitti. Bu acının tarifi yok. Bu acıyı çekenler şehit babaları, şehit anneleri. Bu acının ne olduğunu aileleri bilir.”

OĞLUM DOĞUM GÜNÜNDE ŞEHİT OLDU

Baba Yorulmaz, “Kız kardeşinin düğünü olacaktı. Aynı zamanda Hakan’ın doğum günüydü. 15.07.1988 yılı Cuma günü gündüz 11.45’te dünyaya gelmişti. Doğum gününde 15.07.2016 yılında akşam saat 23.45’te dünyaya gözlerini yumdu şehadet şerbetini içti. Oğlumun hayali her zaman bir pilot olmaktı” dedi. Anne Hamide Yorulmaz, oğlunun hatırasını yaşatmak için eşiyle birlikte oğullarının eşyalarının bulunduğu bir oda yaptıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.