Altın 6,964.19
%0.26
BIST 13,932.46
%0
Dolar 48.43
%0.24
Euro 56.31
%0.32
Kırıkkale
29°

Kapalı semt pazarları yenileniyor: 22 Milyon TL’lik dev yatırım

Kapalı semt pazarları yenileniyor: 22 Milyon TL’lik dev yatırım
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların daha modern, güvenli ve konforlu alanlarda alışveriş yapabilmesi amacıyla kapalı semt pazarlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

PAZAR ALANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu kapsamda Kaletepe Mahallesi’nde bulunan Sadettin Salmanlı Kapalı Semt Pazarında kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında pazar yerinin çevre duvarları, giriş ve çıkış kapıları ile çelik konstrüksiyonları yenileniyor. Zabıta binasının dış cephesi de modern bir görünüme kavuşturuluyor. Çalışmalar kapsamında pazar alanının zemini yüksek dayanımlı saha betonu ile güçlendirilirken, yağmur suyu ızgaralarının da yenilenmesi planlanıyor.

kapali-semt-pazarlari-yenileniyor-22-milyon-tllik-dev-yatirim-1

GÜVENLİK KAMERALARI KURULUYOR

Çatıda yıpranan bölümlerin bakım ve onarımı yapılırken, pazar yerinin aydınlatma ve güvenlik altyapısı da baştan güçlendiriliyor. Yenileme projesiyle birlikte Kaletepe Kapalı Semt Pazarı’na 20 LED projektör, 8 güvenlik kamerası ve seslendirme sistemi kazandırılıyor. Böylece hem esnafın hem de alışveriş için pazarı ziyaret eden vatandaşların daha güvenli ve kullanışlı bir ortamda hizmet alması hedefleniyor.

kapali-semt-pazarlari-yenileniyor-22-milyon-tllik-dev-yatirim-3

22 MİLYON 341 BİN 544 TL YATIRIM BEDELİ

Kırıkkale Belediyesi, toplam 22 milyon 341 bin 544 TL yatırım bedeli bulunan proje kapsamında kent merkezindeki 5 kapalı pazar yeri ile Hal Müdürlüğü binasında da yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye tarafından yapılan çalışmalarla Kırıkkale’de pazar alanlarının daha modern, güvenli ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi amaçlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.