Keskin'de din görevlileri vaaz becerilerini geliştirdi

Keskin'de din görevlileri vaaz becerilerini geliştirdi
Diyanet İşleri Başkanlığının Yüz Yüze Vaaz Becerilerini Geliştirme programı çerçevesinde, Kırıkkale’nin Keskin İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu" düzenlendi.

PRATİK EĞİTİMLER VERİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumu din konusunda aydınlatma görevini yerine getirirken yürüttüğü en önemli faaliyetlerinden biri de vaaz ve irşat hizmetleridir. Bu önemli hizmetin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için Keskin İlçe Müftülüğü tarafından Din görevlilerine yönelik "Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu" düzenlendi. Çeşitli konuların ele alındığı kursta, katılımcılara vaaz hazırlama teknikleri, topluluk önünde etkili konuşma stratejileri, beden dili ve ses tonu gibi unsurlarda pratik eğitimler de verildi.

keskinde-din-gorevlileri-vaaz-becerilerini-gelistirdi2.jpg

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Son dersin Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından verildiği kursta, Müftü Yaşar vaaz ve irşat faaliyetleri hususundaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaşarak katılımcıları ve İlçe Müftüsü Erol Kılıç'ı tebrik etti. İki hafta devam eden kursta İlçe Müftüsü Erol Kılıç tarafından farklı konularda sunumlar yapıldı. Merkez ve köylerde görev yapan on iki Din görevlisinin katıldığı eğitimin sonunda başarılı olan görevlilere İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından belgeleri verildi.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.