Keskin’de spor çalışmaları devam ediyor

Keskin’de spor çalışmaları devam ediyor
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaz döneminde Keskin'de yapılacak çalışmalar kapsamında Keskin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı spor tesislerini, Keskin Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nü ve kız ve erkek yurtlarını ziyaret etti.

İSTİŞARELERDE BULUNDU

Ziyaretlerde Güneş, tesislerin mevcut durumunu değerlendirerek, ihtiyaç duyulan alanlarda iyileştirmelerin yapılacağını vurguladı. Güneş ayrıca, Keskin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Vural ve yurtlarda ve spor tesislerinde görev yapan personellerle de bir araya gelerek yaz döneminde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Güneş, yaz döneminde Keskin'de gençlerin sporla buluşması için çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirtti.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Spor tesislerinin ve yurtların yaz dönemine hazır hale getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Keskin'e her türlü desteğin verileceğini söyledi. Bu ziyaret, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Keskin'deki gençlere verdiği önemi göstermesi açısından önem taşıdı.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.