Kırıkkale Belediyesi iftar çadırı yüzlerce kişiyi ağırlıyor

Kırıkkale Belediyesi iftar çadırı yüzlerce kişiyi ağırlıyor
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesinin gelenek haline getirdiği iftar çadırı uygulamasını bu yılda devam ettirdi. Cumhuriyet Meydanı ve Nokta Camii önüne açılan iftar çadırlarına yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açtı.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYET İLE KARŞILADI

Kırıkkale Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar çadırı ramazanın ilk günü yüzlerce Kırıkkaleliyi misafir ederek başladı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile kurulan iftar çadırında ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğu yaşandı. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Kırıkkale Belediyesinin Ramazan ayında düzenlemiş olduğu iftar çadırı uygulaması vatandaşlar memnuniyet ile karşıladı.

kirikkale-belediyesi-iftar-cadiri-yuzlerce-kisiyi-agirliyor2.jpg

HER GÜN 4 ÇEŞİT YEMEK İKRAM EDİLECEK

Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermek üzere iftar çadırları kurdu. Ramazan ayının ilk gününde iftar çadırına gelen birçok vatandaş, iftar vaktine dakikalar kala sofrada yerini aldı. Çadırda iftardan önce dualar edildi. Ezanın okunmasıyla vatandaşlar oruçlarını açtı. Ramazan ayı süresince Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Nokta Camii yanında kurulan çadırlarda vatandaşlara 4 çeşit yemek ikram edilecek.

kirikkale-belediyesi-iftar-cadiri-yuzlerce-kisiyi-agirliyor8.jpg

Bu haber toplam 194 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.