Kırıkkale Lisesi’nden Roman Kahramanları etkinliği
GENÇLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU
Programa Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu. Festival kapsamında öğrenciler, okudukları kitaplardan ilham alarak seçtikleri roman karakterlerini canlandırdı. Renkli kostümler ve etkileyici performanslarla sahneye çıkan öğrenciler, izleyicilere adeta edebi bir yolculuk yaşattı. Her bir öğrencinin sergilediği özgüven ve yaratıcılık, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Önal, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde yer almasının önemine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların öğrencilerin kişisel gelişimine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Öğrencilerin ortaya koyduğu emek ve enerjinin gurur verici olduğunu belirten Önal, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Kırıkkale’de düzenlenen festival, gençlerin kitapla olan bağını güçlendirmesi ve edebiyata olan ilgiyi artırması açısından önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi. Program, gün boyunca süren etkinliklerin ardından sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.