Kırıkkale’de camiler Ramazan ayına hazır

Kırıkkale’de camiler Ramazan ayına hazır
Yaklaşan Ramazan ayı öncesi Kırıkkale’de tüm camilerde temizlik çalışmaları hız kazandı.

Şehir genelinde ki tüm camiler, mescitler ve kuran kursları detaylı olarak Belediyemizce dezenfekte edilerek Pazar akşamı kılınacak olan ilk teravihe hazır hale getiriliyor.

GENİŞ KAPSAMLI DEZENFEKTE

On bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesinde Kırıkkale genelinde bulunan camii, mescit ve kuran kurslarında geniş kapsamlı dezenfekte çalışması başladı. Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Ekipleri gerçekleştirdikleri şehir merkezi genelinde ki tüm camilerde dezenfekte işlemi ile vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadet etmeleri amaçlanıyor.

kirikkalede-camiler-ramazan-ayina-hazir2.jpg

TEMİZ ORTAMDA İBADET İMKANI

Camilerin dezenfekte işlemi hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı ekipleri “Gerek yıl içerisinde gerekse yaklaşan önemli dini günler öncesi sorumluluk sahası içinde ki cami, mescitler ve kuran kurslarında dezenfekte işlemleri yapılmaktadır. Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle de bu yıl işlemlerimizi daha fazla sıkılaştırarak, vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yerine getirebilmeleri için her türlü önlemi alıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın temiz ve ferah bir ortamda Ramazan ayı ibadetlerini yerine getirmelerini sağlıyoruz” denildi.

kirikkalede-camiler-ramazan-ayina-hazir4.jpg

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.