Altın 6,643.98
%0
BIST 12,265.98
%0
Dolar 49.14
%0
Euro 54.95
%0
Kırıkkale
27°

Kırıkkale’de Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı buluşma!

Kırıkkale’de Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı buluşma!
 Muhabir
Kırıkkale’de 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kayhan Canal ve eşi Dr. Buket Canal, kuruluşlarda kalan çocuklarla kahvaltıda buluşarak onların mutluluğuna ortak oldu.

KAYHAN CANAL VE EŞİ ÇOCUKLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İl Müdürü Kayhan Canal ve eşi Dr. Buket Canal, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programına katıldı.Program boyunca çocuklarla sohbet edilerek birlikte vakit geçirildi.Buluşmada çocukların mutluluğuna ortak olunurken, Dünya Kız Çocukları Günü'nün önemine vurgu yapıldı.

KIRIKKALE'DE SAMİMİ VE ANLAMLI PROGRAM

Kahvaltı programı, çocuklarla bir araya gelinmesi ve özel günün birlikte geçirilmesi açısından anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.İl Müdürlüğünün paylaşımında, etkinliğin samimi bir atmosferde gerçekleştiği ve çocuklarla keyifli vakit geçirildiği belirtildi.Programda çocukların yüzlerindeki tebessümün ve mutluluğun paylaşıldığı ifade edildi.

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ'NÜN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Her yıl 11 Ekim'de kutlanan Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının haklarının korunması, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve güvenli bir ortamda büyümelerinin desteklenmesi açısından önem taşıyor.Bu özel gün kapsamında gerçekleştirilen farkındalık çalışmaları, kız çocuklarının toplumsal yaşamın her alanında eşit fırsatlara sahip olması gerektiğini hatırlatıyor.Kırıkkale'de düzenlenen kahvaltı programında da günün anlam ve önemine dikkat çekildi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.