Kırıkkale’de hurmalar tezgahtaki yerlerini aldı

Kırıkkale’de hurmalar tezgahtaki yerlerini aldı
 Muhabir
Kırıkkale’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofraların vazgeçilmezi olan hurma tezgahlardaki yerini alırken, 16 çeşit hurmanın arasında en çok Medine ve Ürdün hurması tercih ediliyor.

İftar sofralarının vazgeçilmezi hurma, 50-80 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşletme sahipleri hurma satışlarının Ramazan ayı arifesinde başladığını ve vatandaşların hurmaya özellikle ilgi gösterdiğini belirtiyor. Kırıkkale’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofraların vazgeçilmezi olan hurma tezgahlardaki yerini alırken, 16 çeşit hurmanın arasında en çok Medine ve Ürdün hurması tercih ediliyor. Kırıkkale’de Ramazan ayının gelmesiyle beraber ilk iftara hazırlanan vatandaşlar gıda alışverişlerini yaparken bir yandan da Ramazan ayının simgesi olan hurma alışverişini de ihmal etmedi.

kirikkalede-hurmalar-tezgahtaki-yerlerini-aldi2.jpg

EN UYGUNU 50, LÜKS 450 TL

İftar sofralarının vazgeçilmezi hurma 16 farklı çeşidi ile tezgahlardaki yerini aldı. En uygun hurma 50 TL'den en lüks hurma ise 450 TL'den satışa sunuldu. Bol çeşitli hurmalardan en çok Medine ve Ürdün hurması vatandaşların tercihi oldu. Kuruyemişçi ve aktarlar hurma teşhirlerini artırırken, alışveriş yapan vatandaşlar kendi hurmalarını kendileri seçerek paketledi. İşletme sahipleri hurma satışlarının Ramazan ayı arifesinde başladığını ve ilk iftar öncesi en çok tercih edilen ürünün hurma olduğunu anlattı. Vatandaşlar ise Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, sofraların vazgeçilmezi olan hurmaya özellikle ilgi gösterdiklerini vurguladı.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.