Kırıkkale’de park ve bahçelerde hummalı çalışma

Kırıkkale’de park ve bahçelerde hummalı çalışma
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin yeşil alanlarını güzelleştirmek için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Parklarda çim biçme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, seralarda ise rengarenk çiçekler yetiştiriliyor.

VATANDAŞ KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYOR

Müdürlük ekipleri, baharın gelişiyle birlikte parklarda yoğun bir çalışma temposuna girdi. Çim alanlar özenle biçiliyor, ağaçlar ve süs bitkileri budanıyor, parklarda bulunan oyun alanları ve tesisler ise onarılıyor. Bu çalışmalar sayesinde Kırıkkale'nin parkları daha da güzelleşiyor ve vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri için ideal hale geliyor.

kirikkalede-park-ve-bahcelerde-hummali-calisma-4.jpg

GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün seralarında ise baharın habercisi rengarenk çiçekler yetiştiriliyor. Lale, sümbül, menekşe, karanfil gibi onlarca çeşit çiçek özenle bakılıyor ve yakın zamanda parklara dikmek üzere hazır hale getirilecek. Bu sayede Kırıkkale parkları, sadece yeşil alanlar olmaktan öte, görsel açıdan da oldukça güzel bir görünüme kavuşacak.kirikkalede-park-ve-bahcelerde-hummali-calisma-2.jpg

ÇİÇEKLERLE DONATIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize şehrimizi güzelleştirmek için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Baharın gelişiyle birlikte parklarımızda hummalı bir çalışma başlattık. Hem parklarımızı bakımlı hale getiriyoruz hem de rengarenk çiçeklerle donatıyoruz. Bu sayede Kırıkkale'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz." dedi. Belediye yetkilileri, vatandaşları da parkları kullanmaya ve korumaya davet etti. Yetkililer, parklarda bulunan çöplerin çöp kutularına atılması ve yeşil alanlara zarar verilmemesinin önemli olduğunu kaydetti.

Bu haber toplam 987 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.