Kırıkkale’de Toprak Yemek yeni yerinde

Kırıkkale’de Toprak Yemek yeni yerinde
Kendi sektöründe Kırıkkale’nin öncüsü olma yolunda ilerleyen Toprak Yemek Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesindeki yeni yerinde hizmete açılıyor.

10 Şubat itibariyle yeni yerinde hizmetlerine devam edecek olan Toprak Yemek, Kırıkkale merkez dahil 8 ilçe 2 belde 185 köye araçları ile yemek hizmeti sunabilme imkanına sahip olduğu vurgulandı.

GÜNLÜK 15 BİN KİŞİYE YEMEK

İlhan Hafçı ve Cem Kantekin’in işletmeciliğini yaptığı Doruk Grup Toprak Yemek yeni adresinde hizmetlerine devam edecek. Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesinde geniş ve modern mekanda hizmetini sürdürecek olan Doruk Grup Toprak Yemek günlük 15 bin kişilik yemek çıkartma kapasitesine sahip olduğu vurgulandı.

kirikkalede-toprak-yemek-yeni-yerinde-2.jpg

KÖYLERE KADAR HİZMET

Yeni yerlerinin açılışlarının 10 Şubat 2024 tarihi itibariyle yapılacağını belirten Doruk Grup Toprak Yemek Genel Müdürü Aslı Hafçı, “Toprak yemek olarak yeni yerimize taşınma işlemini gerçekleştirdik. Yeni yerimizde son model araçlarımızla Kırıkkale merkez dahil, 8 ilçe, 2 belde ve 185 pare köye araçlarımız ile yemek hizmeti sunabilme kabiliyetine sahibiz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 4377 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.