Altın 6,941.19
%1.38
BIST 12,433.50
%0,39
Dolar 43.36
%0.25
Euro 51.27
%0.74
Kırıkkale
13°

Kırıkkaleli Gökberk yaşam savaşını kaybetti!

Kırıkkaleli Gökberk yaşam savaşını kaybetti!
 İnternet Editörü
Kırıkkaleli Gökberk Çiçekdağ, aylardır verdiği yaşam savaşını kaybetti. Geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi altında olan Çiçekdağ, genç yaşta vefatıyla sevenlerini derinden üzdü.

ACI HABER SEVENLERİNİ ÜZDÜ!

Geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Kırıkkaleli Gökberk Çiçekdağ, uzun süredir yaşam mücadelesi veriyordu. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok hastanede tedavi gören ve yaşama dönmesi amacıyla bir umut mücadelenin verildiği Gökberk Çiçekdağ’dan acı haber geldi.

BİLİNCİ KAPALI ŞEKİLDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Tedavi sürecinde doktorların pek çok olumsuz değerlendirmesine rağmen, Gökberk bir dönem bilincini yeniden kazanarak ailesine ve sevenlerine büyük bir umut aşılamıştı. Ancak kazanın vücudunda bıraktığı ağır hasarlar sebebiyle; reflekslerin geri gelmemesi, konuşma ve yürüme gibi temel fonksiyonların yitirilmesi tedavi sürecini çıkmaza sokmuştu.

ÇONGAR KÖYÜ NÜFUSUNA KAYITLIYDI

Ailesinin ve yakınlarının aylardır süren dualı bekleyişi, maalesef yerini derin bir keder bıraktı. Genç yaşta hayallerine veda eden Gökberk Çiçekdağ’ın vefat haberi, memleketi Kırıkkale’nin Delice ilçesi Congar Köyü’nde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Çevresinde sevilen ve geleceği parlak bir üniversite öğrencisi olarak tanınan Gökberk, azmiyle hatırlanacak ancak geride gözü yaşlı bir aile ve yarım kalmış bir hikaye bıraktı.

Bu haber toplam 525 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kırıkkale