Altın 6,811.86
%0
BIST 12,433.50
%0,39
Dolar 44.60
%0
Euro 52.35
%0
Kırıkkale
23°

Kültür Müdürlüğü açıkladı: İptal edildi!

Kültür Müdürlüğü açıkladı: İptal edildi!
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi ile Kahramanmaraş’ta okullarda meydana gelen saldırıların ardından önemli bir karar aldı.

MÜZİKLİ EĞLENCE PROGRAMI İPTAL

Yapılan resmi açıklamada, yaşanan acı olaylar nedeniyle Turizm Haftası kapsamında planlanan müzikli eğlence programlarının iptal edildiği duyuruldu. Müdürlük tarafından paylaşılan duyuruda, toplumda derin üzüntüye yol açan gelişmeler karşısında bu kararın alındığı belirtilerek, etkinliklerin içeriğinde değişikliğe gidildiği ifade edildi. Açıklamada, müzik programlarının iptal edilmesine rağmen Turizm Haftası çerçevesinde planlanan diğer etkinliklerin ise belirlenen program doğrultusunda devam edeceği bildirildi.

kultur-mudurlugu-acikladi-iptal-edildi2

AMACINA UYGUN ŞEKİLDE YAPILACAK

Yetkililer, alınan kararın toplumsal hassasiyetler gözetilerek verildiğini vurgularken, vatandaşların da bu süreçte anlayış göstermesi istendi. Turizm Haftası’nın amacına uygun şekilde sürdürüleceği ancak eğlence içerikli programlarda düzenlemeye gidildiği kaydedildi. Kırıkkale’de düzenlenen etkinliklerin, yaşanan acı olayların gölgesinde daha sade bir şekilde gerçekleştirileceği ifade edilirken, kamuoyuna yapılan açıklamada vatandaşlara anlayışları için teşekkür edildi. Açıklama, “Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleriyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.