Nur Camii tuvaleti ihaleye çıkıyor! Artık ücretli olacak

Nur Camii tuvaleti ihaleye çıkıyor! Artık ücretli olacak
 Muhabir
Kırıkkale şehir merkezinde yer alan Nur Camii ve Külliyesine ait olan tuvaletler ihaleye çıkıyor. Vatandaşlara ücretsiz olan tuvaletler artık ücretli olacak.

VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASIYDI

Kırıkkale'nin sembolü haline gelen ve yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Nur Camii ve Külliyesinde farklı bir uygulamaya gidiliyor. Vatandaşların ücretsiz olarak ihtiyaçlarını giderdiği erken ve kadın tuvaletleri ihaleye çıkıyor. Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından yapılacak ihale sonrası tuvaletler kiraya verilecek.

İHALE BİLGİLERİ MÜFTÜLÜKTE YER ALDI

Konu hakkında Kırıkkale İl Müftülüğü'nün yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; "Nur Camii tuvaletleri (kadın-erkek) ihale usulü kiraya verilecektir. Kiralama ihalesi şartnamesi Türkiyye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Kırıkkale İl Müftülüğü'nden temin edilebilir. Son müracaat 25.03.2024'tür ifadesi yer aldı.

VATANDAŞ VE ESNAFTAN TEPKİ

Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise ihalenin iptal edilmesini talep ettiler. Çevre esnafı da bu duruma sessiz kalmadı. Esnaflar, şehir merkezinde yer alan ve halka açık olan bir yerin ücretsiz olmasını talep ettiler.

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.