SAM-DER’de Erol Tombak Güven Tazeledi
ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Erol Tombak, üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi. Dernek üyelerinin katılımıyla yapılan olağan genel kurulda, imza çoğunluğunun sağlanmasının ardından başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Seçimde üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Erol Tombak, aynı yönetim kadrosuyla yeniden göreve devam etme kararı aldı.
Yeniden başkan seçilen Tombak, SAM-DER çatısı altında sanatçılar, müzisyenler ve şairler için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU
Tombak, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte kaldıkları yerden yola devam edeceklerini ifade ederek, dernek üyelerinin her zaman yanında olacaklarını ve haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi. SAM-DER’in geleneksel hale getirdiği “Kırıkkale Bozlaklar Konseri”nin de önümüzdeki aylarda yeniden düzenleneceği bildirildi. Dernek yönetimi, Kırıkkale’nin kültür, sanat ve müzik hayatına katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.
Olağan genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu da belli oldu.
ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEMESİ BEKLENİYOR
Yönetimde Başkan Erol Tombak, Başkan Yardımcıları Soner Şimşek ve Ali Arslan, AR-GE sorumlusu Serkan Akdemir, Konser ve Festival Sorumlusu İbrahim Aras ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdal Geyikçi yer aldı. SAM-DER’in yeni dönemde de Kırıkkale’de sanatın, müziğin ve şiirin daha geniş kitlelere ulaşması için çeşitli etkinlikler düzenlemesi bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.