Sanayi Mahallesi’ne kapalı pazar yeri geliyor: Temeli Önal attı
3 BİN 332 METREKARELİK PROJE
Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın ilk harcını döktüğü Sanayi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nin yapım çalışmalarına başlandı. Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülen proje, Sanayi Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından birine cevap vermeyi hedefliyor. Toplam 3 bin 332 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilecek kapalı pazar yerinde, vatandaşların rahat alışveriş yapabilmesi ve esnafın daha düzenli koşullarda hizmet verebilmesi için modern alanlar oluşturulacak.

2 AYRI HİZMET BİNASI YER ALACAK
Proje kapsamında 1.144 metrekare kapalı alan, 1.000 metrekare otopark ve 2 ayrı hizmet binası yer alacak. Yeni kapalı pazar alanında oluşturulacak düzenli satış noktaları sayesinde pazarcı esnafının hizmet koşullarının iyileştirilmesi amaçlanıyor. Özellikle yağmur, kar, soğuk ve aşırı sıcak gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmeden alışveriş yapılmasına imkân sağlayacak proje, Sanayi Mahallesi sakinlerine daha güvenli ve rahat bir pazar ortamı sunacak.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN
Kırıkkale Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’ne kazandıracağı kapalı pazar yeriyle birlikte hem esnafın çalışma şartlarının iyileştirilmesi hem de vatandaşların temiz, düzenli ve modern bir ortamda alışveriş yapabilmesi hedefleniyor. Yapım çalışmalarına başlanan Sanayi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin sosyal ve ticari yaşamına da önemli katkı sağlaması bekleniyor. Yeni yatırımın Sanayi
Mahallesi’ne ve Kırıkkale’ye hayırlı olması temenni edildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.