Saygılı sözünü tuttu! Engelsiz yaşam merkezi açıldı

Saygılı sözünü tuttu! Engelsiz yaşam merkezi açıldı
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi tarafından engelli bireylere yönelik yaptırılan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ tamamlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel çocukların anneleriyle birlikte merkezin açılışını yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Engelli kardeşlerimize ve annelerine verdiğimiz sözü tuttuk” dedi.

TARİHİ EVLERİN DEVAMI NİTELİĞİNDE

Kırıkkale Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları tamamlandı. Kırıkkale’ye değer katacak olan ve Tarihi Kırıkkale Evlerinin devamı olan bölgenin peyzaj çalışmaları kaldı.

saygili-sozunu-tuttu-engelsiz-yasam-merkezi-acildi2.jpg

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel çocukların anneleriyle birlikte merkezin açılışını gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Bu şehrin geleceğine yıllarca hizmet edecek yatırımları hayata geçirmek, onları kıymetli hemşehrilerimizle buluşturmak bizim için çok ayrı bir mutluluk. Engelsiz Yaşam Merkezimizi ve Yeni Gençlik Merkezimizi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

saygili-sozunu-tuttu-engelsiz-yasam-merkezi-acildi4.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Saygılı, “Bütün kadınlarımızın hepsi çalışıyor. Evde, işte, nerede olursa olsun çalışmayan bir tane kadınımız yok. Özellikle de en ağır işçilik özel evlatlara sahip olan annelerimizdir. Bu ağır işçiliği yapan, şefkatle çocuklarını yarınlara yetiştiren annelerimize verdiğimiz bir söz vardı.

saygili-sozunu-tuttu-engelsiz-yasam-merkezi-acildi6.jpg

Annelerimiz evlatlarıyla birlikte geçirebilecekleri bir mekan bulamamaktan dert yanıyorlardı. Bizlerde annelerimizle istişare ederek böyle bir merkezi açmış olduk. Yapmış olduğumuz bu konakta hem engelli kardeşlerimiz hem de aileleri burada eğitim alarak, hoş vakit geçirecekler. Burası henüz yüzde 100 bitmedi ama bu anlamlı günde burayı hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

saygili-sozunu-tuttu-engelsiz-yasam-merkezi-acildi8.jpg

Bu haber toplam 232 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum