Şehit ve gazi ailelerine duygusal ziyaret

Şehit ve gazi ailelerine duygusal ziyaret
 Muhabir
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çiğdem Açıkyıldız Kazel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi’ni ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Gerçekleştirilen ziyarette İl Müdürü Kazel, Dernek Başkanı Rifat Öcal ve dernek yönetimiyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında şehit aileleri ve gazilerin toplum için taşıdığı önem vurgulanırken, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğu mesajı verildi. İl Müdürü Kazel, yaptığı konuşmada, “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Devletimiz, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

ehit-ve-gazi-ailelerine-duygusal-ziyaret-jpg54752.jpg

BİZLERE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Kazel, sosyal destek hizmetlerinin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Dernek Başkanı Rifat Öcal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit aileleri ve gazilere yönelik verilen desteklerin kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti. Ziyaretin, karşılıklı dayanışma ve iş birliğini güçlendirdiği vurgulandı. Ziyaret sonunda dernek yönetimi, İl Müdürü Çiğdem Açıkyıldız Kazel’e ve beraberindeki heyete manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar ve hayırlı hizmetler diledi.

ehit-ve-gazi-ailelerine-duygusal-ziyaret.jpg

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.