Sulakyurt’un her bölgesi ilaçlanıyor

Sulakyurt’un her bölgesi ilaçlanıyor
 İnternet Editörü
Sulakyurt'ta yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte havaların ısınması haşerelerin de artmasına neden oluyor. Bu kapsamda, Sulakyurt Belediyesi sivrisinek ve diğer haşerelere karşı yoğun bir ilaçlama çalışması başlattı.

HAŞERELERE KARŞI HUMMALI MÜCADELE

Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, vatandaşların rahatı ve konforu için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Çetiner, "Havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin de çoğaldığını biliyoruz. Bu nedenle, ilçe genelinde sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları başlattık. Ekiplerimiz, mahalleler, parklar, bahçeler ve diğer kamusal alanlarda ilaçlama çalışmaları yürütmektedir." dedi.

sulakyurt.jpg

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINIYOR

Çetiner, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını ve evlerinin etrafındaki su birikintilerini ortadan kaldırarak haşerelerin üreme alanlarını daraltmalarını istedi.
Belediye Başkanı Çetiner, ilaçlama çalışmaları sırasında vatandaşların herhangi bir sağlık sorunu yaşamaması için gerekli önlemlerin de alındığını belirtti. Çetiner, "Haşerelerle mücadelede vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Evlerinin etrafındaki su birikintilerini ortadan kaldırarak ve çöplerini kapalı bidonlarda muhafaza ederek haşerelerin üreme alanlarını daraltabilirler. Birlikte çalışarak Sulakyurt'u daha sağlıklı ve yaşanabilir bir hale getirebiliriz." dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.