Yahşi ve Şen’den İYİ Parti’ye ziyaret
Yayınlanma:
Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ile Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi ve yönetimini ziyaret etti.
ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Gerçekleştirilen ziyarette yerel basın temsilcileri ile parti yönetimi arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda geçen buluşmada kent gündemine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, yerel basının çalışmaları ve siyasi faaliyetlere dair genel konular da ele alındı.
KARŞILIKLI İYİ DİLEKLER İLETİLDİ
Ziyaret kapsamında Kadir Yahşi ve İlyas Şen, İl Başkanı Tanrıverdi ve beraberindeki yöneticilere çalışmalarında başarılar dileyerek nazik ev sahiplikleri için teşekkür etti. Tanrıverdi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel basının kamuoyunun bilgilendirilmesindeki rolüne dikkat çekti. Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.