Yahşihan’da mezarlık bakımları yapılıyor

Yahşihan’da mezarlık bakımları yapılıyor
Yahşihan Belediyesi, ilçede bulunan mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği noktasındaki hassasiyetini sürdürüyor.

"ACILARI PAYLAŞIYOR, KESİNTİSİZ HİZMET VERİYORUZ"

Belediye ekipleri tarafından rutin olarak gerçekleştirilen bu çalışmalar kapsamında, mezarlıklarda bulunan mezar taşları ve çevre düzenlemesi titizlikle kontrol ediliyor, gerekli onarımlar yapılıyor ve alanlar temizleniyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, mezarlık bakımı çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Acılı vatandaşlarımızın bu zor günlerinde yanlarında olmak ve mezarlıkların temiz ve düzenli bir şekilde korunmasını sağlamak bizim görevimiz. Ekiplerimiz bu konuda özveriyle çalışıyor ve tüm mezarlıklarda periyodik olarak bakım, onarım ve temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın mezarları ziyaret ettiklerinde huzurlu ve saygılı bir ortamla karşılaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

yahsihanda-mezarlik-bakimlari-yapiliyor2.jpg

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yahşihan Belediyesi, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunabilmek için tüm birimlerinde olduğu gibi mezarlıklar konusunda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri gece gündüz demeden mezarlıklarda gerekli çalışmaları yaparak, ilçenin tüm mezarlıklarının temiz ve düzenli kalmasını sağlıyor.

yahsihanda-mezarlik-bakimlari-yapiliyor4.jpg

VATANDAŞLARDAN DESTEK BEKLENİYOR

Belediye Başkanı Sungur, mezarlıkların temizliği ve korunması konusunda vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade ederek, “Mezarlıklar, geçmişimize ve değerlerimize saygının gösterildiği kutsal mekânlardır. Bu alanların temiz ve düzenli kalması için vatandaşlarımızın da bilinçli davranması ve çevreyi kirletmemeleri önemlidir. Mezarlıklarda gördükleri herhangi bir eksiklik veya sorunu bize iletmelerini rica ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.