AK Parti Keskin ilçe başkanından etkin çalışma

AK Parti Keskin ilçe başkanından etkin çalışma
AK Parti Keskin İlçe Başkanı Zehra Candan yerel yönetimler seçimleri kapsamında ilçe için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan ve vatandaşların taleplerini alan İlçe Başkanı Candan taleplerle bizzat...

AK Parti Keskin İlçe Başkanı Zehra Candan yerel yönetimler seçimleri kapsamında ilçe için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan ve vatandaşların taleplerini alan İlçe Başkanı Candan taleplerle bizzat ilgilenerek çözüme kavuşmasını sağlıyor.

VATANDAŞ İLE İÇ İÇEYİZ

Ak Parti Keskin Kadın kolları başkanlığının ardandan İlçe Başkanı olarak atanan Zehra Candan vatandaşlar ile uyum içimde çalışmalar yaparak taleplere çözüm üretiyor. Yerel seçim çalışmalarını da ara vermeden sürdüren Candan, Ak Parti Keskin ilçe Başkanlığı olarak her zaman vatandaşlar ile iç içe olduklarını ifade etti.

HER ŞEY KESKİN İÇİN

Ziyaretlerinin yanı sıra İlçe binasında her gün talepleri dinlediklerini belirten Candan, “İlçe sakinlerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Gelen talepleri gerek il başkanlığımıza gerek ilçe kamu kurumlarına ileterek çözüm buluyoruz. Keskimiz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.