Kırıkkalelilerden Ramazan Can'a destek

Kırıkkalelilerden Ramazan Can'a destek
 Muhabir
Sosyal medya hesaplarından Can’a destek veren Kırıkkale halkı, “Can’ımızı yedirmeyiz” mesajını paylaştılar.

AK Parti’nin Kırıkkale siyasi arenasına adını önemli başarılarla yazdıran ve bugün devlet erkanında Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Avukat Ramazan Can’a yönelik bir televizyon kanalı tarafından karalama kampanyası yapılması Kırıkkale’de tepkiyle karşılandı.

MANİPÜLASYON-LİNÇ KAMPANYASI

manipulasyon-linc-kampanyasi-001.png

Kırıkkale siyaset tarihinde önemli bir yer edinen ve başkent Ankara’da Kırıkkale’nin sesi olan Adalet Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can’ın Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay binasında düzenlenen Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni'nde bir ulusal TV kanalının özel telefon mesajlaşma görüntülerinin ‘Torpilin Belgesi’ şeklinde gündeme taşınması Kırıkkale halkından tepki topladı. Can’ın bilgisi ve rızası bulunmaksızın kişisel görüşmelerinin kamuoyuna haber olarak yansıtılması, bir linç kampanyası olarak değerlendirildi.

KİŞİSEL GİZLİLİĞİ HİÇE SAYDILAR!

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında özel hayatın gizliliğini hiçe sayılması ceza sebebi olduğu halde görüntülerin torpil iddiası adı altında paylaşılması, Kırıkkale kamuoyunun tepkisini çekti. Can’ın mesajlaşmalarında şehit yakınlarına yardımcı olduğu halde yanlı kuruluş tarafından mesajların çarpıtılarak kamuoyuna lanse edilmesi düzenlenen komployu apaçık gözler önüne serdi.

KIRIKKALELİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Kendisi siyasi hayatı boyunca etnik kimlik ve görüşüne bakmaksızın herkesin sorununa çözüm bulmak için kanunlar ve kurallar dahilinde elinden geleni yapan Ramazan Can’a destek veren Kırıkkaleliler, “Kendisini kendini bilmezlere yedirmeyiz. Sonuna kadar arkasında ve yanındayız. Can’ımızı torpil yaptı iddiasıyla bir kuru gürültüye kurban etmeyiz” ifadelerine yer verdi.

PEHLİVANLI: “AĞABEYİMİZİN YANINDAYIZ”

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’a ait görüntülerin sosyal medya ve haber sitelerinde yer almasının ardından AK Parti Kırıkkale teşkilatı başta olmak üzere, birçok belediye başkanları, aday adayları ve diğer siyasi simalardan destekler geldi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “Kırıkkale il teşkilatımız olarak Bakan Yardımcımız Ramazan Can ağabeyimizin yanındayız” dedi.

KAPLAN: “DEM’İN ARKA BAHÇESİ”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’da, “Bakan Yardımcımız Ramazan Can'ın söylediği bazı doğrular, muhalefetin yandaş yayın organı, DEM'in arka bahçesi Fox Haberin zoruna gitmiş olacak ki Sayın Bakan Yardımcımıza en iyi bildikleri işi yapıp komplo kurmaya kalkmışlar. Sayın Ramazan Can, Kırıkkale'nin yetiştirdiği güzide bir siyasetçi tam manasıyla bir devlet, bir dava adamıdır.5 dönem boyunca milletimizin takdiriyle Gazi Meclisimizde Milletvekilliği yapmıştır. Ramazan Can'ı bilen bilir, aklınızca kurduğunuz oyunlar Ramazan Can'a sökmez” şeklinde paylaşımda bulundu.

SAYGILI: “ONLARIN DERDİ BAŞKA”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “Şehit olan evlatlarımızın anasının babasının göz yaşlarına rağmen PKK ve HDP'ye tek laf edemeyen Fox Tv'ye sarf edilecek tek nefes bile zaidir, israftır. Manipülasyon ve dezenformasyon ile gerçeği eğip büküp süslemeyi kendine ilke edinen Fox Tv bir şehit babasının ricası ile Sayın Bakanımız Ramazan Cana "...Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!" mesajını maden bulmuş gibi hassasiyet gösterilmesini istenmesini torpil olarak görmüş. Onların asıl dertleri Sayın Bakanımız Can'ın "Bu ülke İslam ülkesidir. Batı da Türk ile İslamı eş görmüştür. Kelime-i Tevhid ve Kelime-i Şehadet kutsalımızdır. Saygılı olacaksınız." sözü ile kutsalımızı hatırlatmış olması” ifadeleriyle Can’a destek verdi.

İlgili Haberler
Bu haber toplam 774 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.