CHP’li Umut Kazan Aday Adaylığını Açıkladı

CHP’li Umut Kazan Aday Adaylığını Açıkladı
Kırıkkale’nin genç avukatlarından Umut Kazan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yahşihan İlçe Başkanlığına gelerek, yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.HABER: TAHİR ERDEM31 Mart 2019’da yapılacak...

Kırıkkale’nin genç avukatlarından Umut Kazan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yahşihan İlçe Başkanlığına gelerek, yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi bütün Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de aday adayları müracaatlarını yapmak için partilere gelmeye başladı. Kırıkkale’nin genç avukatlarından Umut Kazan, beraberindeki kalabalık ile Yahşihan İlçe Başkanlığına geldi. Kazan burada belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını verdi.

Yahşihan için gece gündüz çalışacağının sözünü veren CHP Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Umut Kazan, partisinin 100. Yılını kutladı. 100. yılda aday adaylığını açıklayan CHP’li Kazan, “Bugün çok anlamlı bir gün. Partimizin kuruluşunun 100. Yılı. Çok heyecanlıyım. Böyle güzel ve anlamlı bir günde burada olmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu anlamlı günde bizlerde anlamlı bir adım adıyoruz. Huzurunuzda Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. İlimize, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.