CHP’nin Yahşihan ve Bahşılı adayı belli oldu

CHP’nin Yahşihan ve Bahşılı adayı belli oldu
 Muhabir
Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart'ta yapılacak seçimler için Kırıkkale’de iki seçim çevresinde belediye başkan adaylarını belirledi.

Buna göre CHP, Bahşılı ilçe Belediye Başkan adayının İbrahim Alsancak, Yahşihan İlçe Belediye Başkan adayının ise Umut Kazan olduğunu açıkladı.

3 İLÇE DE BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI AÇIKLAMIŞ OLDU

CHP, Kırıkkale’de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday göstereceği belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. İlk belediye Başkan adayını Keskin ilçesinde açıklayan CHP Keskin İlçe Belediye Başkan adayının Mehmet Emin Çolakoğlu olduğunu duyurmuştu. CHP Genel Merkezinde yapılan görüşmeler sonucunda Kırıkkale’de iki ayrı seçim çevresinde daha Belediye Başkan adayının ismi konusunda uzlaşmaya varıldığı açıklandı.

BAHŞILI VE YAHŞİHAN İLÇELERİ

CHP genel merkezi tarafından açıklanan ikinci aday listesinde Kırıkkale’nin iki ayrı seçim bölgesinde daha adayının belirlendiği açıklandı. Yapılan açıklamaya göre CHP Bahşılı ve Yahşihan ilçesinde de adaylarını belirledi. CHP, Bahşılı ilçesinde Belediye Başkan adayının İbrahim Alsancak, Yahşihan Belediye Başkan adayının ise Umut Kazan olduğunu duyurdu. CHP’nin Kırıkkale Belediye Başkanı adayını ve diğer ilçelerde ise ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu.

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.