Demirel: “Kırıkkale İYİ olacak”

Demirel: “Kırıkkale İYİ olacak”
 Muhabir
İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirel, Teşkilat Başkan Yardımcıları Hüseyin Özlük ve Mümin Güler il ve ilçe teşkilatlarının katılımı ile toplantı yapıldı.

Toplantıda hazır bulunan İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu “Kırıkkale iyi olacak” diye konuştu.

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirel, Teşkilat Başkan Yardımcıları Hüseyin Özlük ve Mümin Güler, İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Yavuz Kuzucu, il ve ilçe teşkilatlarının katılımı ile yapılan toplantıda bir taraftan yapılan çalışmalar değerlendirilirken, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların planlaması gerçekleştirildi.

degerlendirmeler-yapildi.png

TÜM ŞEHİRLERDE TOPLANTILAR YAPILIYOR

Partililere hitap eden “Tüm illerimizi kapsayan programlarda başta yerel seçimlerdeki hedeflerimiz, neler yapılabileceği ve ayrıca gündemdeki gelişmelerde burada değerlendirmeye devam ediyor. İlk tur olarak başlattığımız bu ziyaretleri 2-3 Şubat tarihlerine kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Kırıkkale, Amasya, Çorum, Yalova, Balıkesir, Hakkari, Van, Bingöl, Muş Tunceli ve Kırşehir illerimizde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bölgelerdeki temaslarımız, katılımlar, oradaki kanaat önderleri ile son derece olumlu geçen bir istişare süreci oluyor. Saha çalışmalarımız aralıksız sürecek” ifadelerine yer verdi.

tum-sehirlerde-toplantilar-yapiliyor.png

Toplantı ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu “Genel başkan yardımcımız Prof. Dr. Taner Demirel, Teşkilat başkan yardımcılarımız Hüseyin Özlük ve Mümin Güler ile parti binamızda il ve ilçe teşkilatlarımız ile beraber toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Propaganda süreci boyunca sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Kırıkkale eli ilgili projelerimizi tek tek anlatacağız. Kırıkkale İYİ olacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.