Erdoğan:"Hacılar’ı hep birlikte yöneteceğiz"

Erdoğan:"Hacılar’ı hep birlikte yöneteceğiz"
 İnternet Editörü
Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 7’den 70’e bütün kesimin sorun ve taleplerini dinleyen Erdoğan, “Hacılar Kasabamızı hep birlikte yöneteceğiz. Sorunları hep birlikte çözeceğiz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLİYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden kasaba içerisinde bütün kesimin sorun ve taleplerini dinleyen Erdoğan, yapacağı projeleri vatandaşlara anlatarak destek istiyor. Her gittiği yerde birlik ve beraberlik sergileyen Erdoğan, kasabanın her alanında önemli çalışmalar yapacaklarını vurguluyor.

birlik-ve-beraberlik-sergiliyor.png

COŞKULU BİR YOLA ÇIKIYORUZ

Erdoğan, “Hacılar Kasabamızın geleceğine yön vermek isteyen AK Parti Belediye Başkan A. Adayı olarak, birlik ve beraberlikle dolu coşkulu bir yola çıkıyoruz. Kasabamızı güzelleştirmek, vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir çevre sunmak için kararlı bir şekilde çalışacağız. Güçlü liderlik, birlikte başarı ve AK Parti'nin sağlam temsilciliğiyle, Hacılar'ı muhteşem bir yarınlara taşıma hedefimizle yola çıkıyoruz” dedi.

coskulu-bir-yola-cikiyoruz.png

Bu haber toplam 767 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum