Fatih Diri’ye hayırlı olsun ziyareti

Fatih Diri’ye hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Keskin ilçesine günübirlik gezi düzenleyen Sincan 71 Kırıkkaleliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri MHP Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Diri’ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.HER...

Keskin ilçesine günübirlik gezi düzenleyen Sincan 71 Kırıkkaleliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri MHP Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Diri’ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Sincan 71 Kırıkkaleliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Keskin İlçesine günü birlik bir gezi düzenlendi. Geziye Ankara'da yaşayan Keskinliler katıldı. Katılımın yoğun olduğu gezide, Keskinin tarihi ve turistlik yerlerini gezen ve özlem gideren Keskinliler, Dernek Başkanı Abdullah Talu'ya teşekkür ettiler. Sulu mağara, taş mektep, karıştıran ve tarihi konakları gezen Ankara’da yaşayan Keskinliler hemşehrileriyle de sohbet etme imkanı buldular.

KESKİN ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞACAK

Dernek yönetimi ve üyeleri daha sonra MHP Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Diri’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunup sohbet ettiler. MHP’li aday adayı Diri göreve gelmesi durumunda il dışından gelen Keskinlilere yapacağı hizmetler hakkında bilgiler paylaştı. Diri, Keskin’in tanıtımı için önemli olduğunu, nasip olur hizmet makamına oturduğu zaman bu tarz etkinliklerin daha çok yapılacağını ve Keskinin eski günlerine kavuşacağını vurguladı.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.