Kaplan: “Yalan söyleyenlere dersi MKE verdi!”

Kaplan: “Yalan söyleyenlere dersi MKE verdi!”
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MKE’nin ihracatta yaptığı üçüncülük başarısını tebrik etti. Kaplan, "MKE'de üretim yok! MKE satılacak! MKE özelleşecek!" yalanını söyleyenler bu başarıyı görsün” dedi.

GURBETE GİTMELERİNE SEBEP OLDULAR

Türkiye’de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken ve ihracat sıralamasında üçüncü sırada yer alan MKE AŞ hakkında AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu. Kaplan, “MKE'de üretim yok! MKE satılacak! MKE özelleşecek!" yalanını söyleyenler bu başarıyı görsün. Yalanlarıyla sırf siyaset için işçilerimizi kandırıp, gurbete gitmelerine sebep olan, her fırsatta MKE üzerinde yalan algılar yapan sözde siyasetçilere en büyük dersi bizzat MKE A.Ş verdi” dedi.

gurbete-gitmelerine-sebep-oldular.png

GÜVENDİK VE BAŞARDINIZ

Kaplan, “Makine Kimya Endüstri Anonim Şirketimiz. Savunma ve havacılık sanayisinde 439 milyon dolarlık ihracat ile 2023’te en fazla ihracat yapan 3. şirket oldu. Başta MKE A.Ş'ye verdiği destekleri için Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler'e teşekkür ediyor, Milli Savunma Bakan Yardımcımız MKE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız Celal Sami Tüfekci'yi, MKE A.Ş Genel Müdürü İlhami Keleş'i, mavi ve beyaz yaka işçilerimizi bu üstün başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Var olun! Güvendik, başardınız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.