Kırıkkale için önemli projelerimiz var

Kırıkkale için önemli projelerimiz var
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlara yapacakları projelerini anlatarak destek isteyen Karayol, Kırıkkale’nin her alanında sorunlarının çözülmüş bir belediyecilik anlayışıyla yönetileceğini ifade etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler ve seçim çalışmaları kapsamında Karayol, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Karayol, Yenigün Gazetesi haber merkezini de ziyaret etti. Haber merkezinde çalışan personellerle bir araya gelen Karayol, hayırlı işler temennisinde bulundu.

basliksiz-1.jpg

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Yenigün Gazetesi’nin Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Karayol, hem dijital hem de yazılı basın alanında öncü olduklarını ifade etti. Basının her alanda desteklenmesi gerektiğini ve bir şehir için basının önemli bir güç olduğunu vurgulayan Karayol, “Bizler her konuda ve her zaman sizin yanınızdayız. Yapacağınız çalışmaların hepsinin Kırıkkale için olduğunun bilincindeyiz. Bizlerde bu kapsamda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu konuda emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

kirikkalenin-sorunlarini-biliyoruz.png

KIRIKKALE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

2024 yılının Kırıkkale yılı olacağını hatırlatan Karayol, “Bizler her alanda Kırıkkale için çalışma sergiliyoruz. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e bütün bu şehirde yaşayan insanlarımızın sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirmek için gece gündüz demeden sahadayız. Kırıkkale’nin eksikliklerini biliyoruz ve bu konuda ne gibi projeler üretileceğini, ne gibi projeler yapılacağının hepsini hazırladık. İnşallah aday olur ve göreve gelirsek gerçekten de Kırıkkale için önemli projelerimiz var” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 192 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.