Kırıkkale’de CHP aday açıklamasını askıya aldı

Kırıkkale’de CHP aday açıklamasını askıya aldı
Kırıkkale siyasi kulislerde CHP’nin Kırıkkale Belediye Başkanı adayının belli olduğu yönündeki söylentilerin ardından İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ bir açıklamada bulunarak söylentilerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İKİ İLÇE DIŞINDA İSMİ NETLEŞEN ADAY YOK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırıkkale Belediye Başkanı adayının netlik kazandığı iddialarına İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ noktayı koydu. Partilerinde yerel seçim hazırlıklarının devam ettiğini hatırlatan CHP’li il başkanı Bozdağ, Keskin ve Çelebi ilçesi dışında isimleri netleşen adayın bulunmadığını vurguladı. Pençe-kilit operasyon bölgesinde meydana gelen hain terör saldırısında 12 Mehmetçiğin şehit edilmesi dolayısıyla adaylık açıklamalarını parti olarak bir süreliğine askıya aldıklarını belirten Bozdağ, genel merkezin çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

ŞEHİTLER DOLAYISIYLA ARA

Konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ “Birkaç gündür bazı yerel basın yayın organlarında çıkan haberlerden sonra bir açıklama yapma zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Partimiz CHP, 12 vatan evladının şehit düşmesi sonucu yerel seçim için adaylık açıklanmasını bir süreliğine askıya almıştır. Kırıkkale için de aday adayları bakımından genel merkez çalışması devam etmekte olup, Çelebi ve Keskin ilçelerimiz dışında adaylığı netleşen herhangi bir isim bulunmamaktadır” dedi.

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.