Mustafa İşler’den hayırlı olsun ziyareti

Mustafa İşler’den hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yenigün Gazetesi’nin önemli işlere imza attığını vurgulayan İşler, “İnşallah bizlerde Kırıkkale için önemli projelere imza atacağız” dedi.

FARKLILIK OLUŞTURUYORSUNUZ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, beraberinde kalabalık heyetle birlikte Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Ziyarette Yenigün Gazetesi’nin yapacağı çalışmalarda başarılar dileyen İşler, “Hem yerel hem de dijital alanda Kırıkkale’de farklılık oluşturuyorsunuz” ifadesinde bulundu.

KIRIKKALE BİZİM DAVAMIZDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şen ve Yahşi, İşler’e çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti. İşler, “Kırıkkale bizim davamız, Kırıkkale’ye hizmet bizim davamız. Her bir ağlayan kardeşimizin meselesi bizim davamız. Tüm Kırıkkale bizim davamızdır. Kısaca benim davam Kırıkkale. Bu davamız yeni başlamadı. Seçildiğimiz zaman inşallah Kırıkkale’de büyük işlere imza atacağız” dedi.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

İşler, “AK Parti Belediyeciliği gönül belediyeciliğidir. Derdimiz gönüllere dokunmak. Bugüne kadar Kırıkkale’mizde yaptığımız tüm işlerde gönüllere dokunduk. Halkımız bizim neler yaptığımızı ve belediyecilikteki projelerimizi biliyor, konuşuyor. Vatandaşlarımızın ellerini sıkıyor, esnafımıza hayırlı işler diliyoruz. AK Parti belediyeciliğinin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunun ve bizim projelerimizin Kırıkkale’yi çok daha güzel yerlere getireceğini halkımız çok iyi biliyor. Projelerimize gösterdikleri teveccühten dolayı kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim davamız Kırıkkale, dava arkadaşlarımız Kırıkkaleliler!” dedi.

kirikkale-bizim-davamizdir.jpg

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.