Osman Türkyılmaz Gazeteciler Gününü kutladı

Osman Türkyılmaz Gazeteciler Gününü kutladı
 Muhabir
Yahşihan Belediye Başkan Osman Türkyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Gazetecilerin günlerini kutlayan Türkyılmaz, Bir toplumun sağlıklı bir düzen içerisinde olabilmesi, demokratik değerlere sahip olabilmesi; doğru bilgiye erişim ve denetlenebilir olma ile doğru orantılıdır” dedi.

DEVLET VE MİLLET ARASINDAKİ KÖPRÜSÜNÜZ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Yahşihan Belediye Başkan Osman Türkyılmaz her yıl olduğu gibi bu yılda gazetecilerle bir araya geldi. Öğle yemeğinde gazetecilerle buluşan Türkyılmaz, “Bir toplumun sağlıklı bir düzen içerisinde olabilmesi, demokratik değerlere sahip olabilmesi; doğru bilgiye erişim ve denetlenebilir olma ile doğru orantılıdır. Haber alma özgürlüğünün teminatı olan basın kuruluşları ele aldıkları konularla; vatandaşlarımıza ışık tutmakta, doğru ve tarafsız bilginin akışını sağlayarak, eleştirel bakış açısını hakim kılarak ve toplumun tüm seslerini yansıtarak demokrasimize işlerlik kazandırmaktadır” dedi.

devlet-ve-millet-arasindaki-koprusunuz-002.jpg

ONURLU BİR MESLEĞİN TEMSİLCİLERİSİNİZ

Türkyılmaz, “Dolayısıyla özgür ve tarafsız basınımızın varlığı; ilimizin ve ülkemizin gelişmesinde, vatandaşlarımız ile yönetim arasında köprü kurulmasında önemli bir unsurdur. Bu vesileyle ben mesleğinin ilke ve ahlaki değerleri çerçevesinde üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getiren basınımızın kıymetli temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İlimizin tanıtımında; sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişiminde bizlere daima destek olan yerel basın çalışanlarımızın bugüne kadar gösterdikleri özveri ve hassasiyeti, bundan sonra da sergileyeceklerine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

onurlu-bir-meslegin-temsilcilerisiniz-001.jpg

GÜNÜN ANISINA HEDİYELER VERDİ

“Zaman içinde teknolojik gelişmelerle birlikte farklı mecralara yayılmış olsa da özünü ve önemini daima koruyan gazetecilik mesleği; zor şartlarda ve mesai mefhumu gözetmeksizin, yoğun emeklerle çalışmayı gerektiren bir meslektir. Bizler de bu noktada Yahşihan için gerek yerel gerek ulusal basınımızın temsilcileriyle iş birliğimizi sürdüreceğimizi ve basın mensuplarının görevlerini daha sağlıklı koşullarda yerine getirebilmesi hususunda gereken tüm desteği sağlamaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi. Konuşmaların ardından Türkyılmaz, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek çeşitli hediyeler verdi.

gunun-anisina-hediyeler-verdi.jpg

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum