Öztürk: “Kırıkkale’nin başarısına tökez olamayacaksınız!”

Öztürk: “Kırıkkale’nin başarısına tökez olamayacaksınız!”
 İnternet Editörü
MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, MKE AŞ’nin ihracat alanında yaptığı çalışmalarında başarılar diledi. Öztürk, “MKE; Türk Savunma Sanayi’nin lokomotifi olmaya devam ediyor!” dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Yerli ve milli üretimleriyle dikkatleri üzerine çeken MKE, savunma sanayi alanında yaptığı ihracatla üçüncü sırada yer aldı. Öztürk, “2023 yılı ihracat verilerine göre BAYKAR ve TUSAŞ’tan sonra 439 milyon $ ihracatı ile Türk Savunma Sanayi’nin en çok ihracat yapan 3. kurumu olan Makine Kimya Endüstrisi Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin bir kez daha gururu olmuştur. Hem yetiştirdiği insan kaynağı ile Türk savunma sanayinin okulu olma vasfını taşıyan hem de ürettiği çeşitli ürünlerle savunma sanayimizin yerlilik ve millilik oranının %80’lere ulaşmasında büyük bir payı olan MKE yönetimini bu vesileyle kutluyorum” dedi.

nemli-calismalar-yapildi.png

ÖZTÜRK’TEN İLHAMİ KELEŞ’E TEŞEKKÜR

Öztürk, MKE Genel Müdürü İlhami Keleş’e ve yönetimine ayrıca teşekkür ederek şu sözlerle devam etti: Göreve geldiği günden bugüne gece gündüz demeden üstün bir gayret sergileyerek bu başarıda büyük payı ve emeği olan MKE’nin başta Genel Müdürü İlhami Keleş olmak üzere her kademesinde görev yapan alın teri döken fedakarca çalışan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

KIRIKKALE’NİN BAŞARISINA TÖKEZ OLMAZLAR

“MKE’nin A.Ş olma sürecinde MKE satılacak, özelleştirecekler yalanıyla yüzlerce işçinin yerinden yurdundan olmasına sebep olan, MKE’nin yetişmiş insan gücünün elinden gitmesine neden olan CHP zihniyeti yine iflas etmiştir, yine yanlışa düşmüştür. Umarım bu hatalarından artık ders çıkarıp Kırıkkale’nin başarısına tökez olmazlar. İnşallah 2024 yılı ile birlikte yapılacak çeşitli atılımlar ve yatırımlarla Kırıkkale Türk savunma sanayinin merkezi olma vasfını daha da ileri taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.