Umut Kazan’dan hayırlı olsun ziyareti

Umut Kazan’dan hayırlı olsun ziyareti
 İnternet Editörü
CHP Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Av. Umut Kazan, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel seçim kapsamında yapacakları çalışmalarını anlatan Kazan, “Yahşihan için önemli yatırım ve projelerimiz var. Yapacağımız hizmetler inşallah Kırıkkale’ye renk katacaktır” dedi.

GAZETECİLER ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYOR

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek seçim kapsamında CHP Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Av. Umut Kazan çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaret ve çalışmaları kapsamında Kazan, CHP Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Baş ile birlikte Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hem de Yenigün Gazetesi’nin yeni yayın hayatında başarılar dileyen Kazan, “Gazeteciler bir şehir için olmazsa olmazdır. Yazılı ve dijital alanda yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

HERKESİN DESTEĞİNE TALİBİZ

Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Kazan, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Yahşihan’da 7’den 70’e herkesin desteğine talip olduklarını vurgulayan Kazan, ““Yahşihan için önemli yatırım ve projelerimiz var. Yapacağımız hizmetler inşallah Yahşihan’a renk katacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Yahşihan’ı daha ileri noktalara götürmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız. Projelerimiz bütün kesime hitap ediyor. Halkımız bizlere güvensin ve inansın. Yapacağımız çalışmalar gerçekten de Yahşihan’a renk katacaktır” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 178 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.