Akbal: “Bu takıma herkes sahip çıkmalı!”

Akbal: “Bu takıma herkes sahip çıkmalı!”
 Muhabir
Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal, ilkyarı sezonunu değerlendirdi. İkinci yarıya iyi bir hazırlık yaptıklarını vurgulayan Akbal, hedeflerinin Play-Off olduğunu ifade ederek, bu süreçte herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

5 OYUNCU TRANSFERİ YAPILACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde 1 haftalık Antalya’da kampa girecek olan Kırıkkalegücü, yeni sezonda Play-Off oynayarak bir üst lige çıkmanın hesabını yapıyor. 19 puanla 7’nci sırada ilk yarı sezonunu kapatan kırmızı lacivertliler, ikinci yarı sezonunda yapacağı 5 kan değişimiyle yeni bir heyecana bürünecek. Bugüne kadar iç saha maçlarını kaybetmeyen Kırıkkalegücü, yeni sezonda toplayacağı puanlarla bir üst lige çıkmak için ter dökecek.

5-oyuncu-transferi-yapilacak.png

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

2023-2024 futbol sezonunun ilk yarı dönemini Sportif direktör Hakan İlhan ile birlikte basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda değerlendiren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal, ilk yarı için iyi bir yerde olduklarını dile getirdi. Takımın bir üst lige çıkması noktasında şehrin bütün dinamiklerine açık davet gönderen Akbal, “Bir şehrin takımı ne kadar iyi olursa o şehir her alanda kalkınmış olur. Eğer ki bugün Kırıkkalegücü bir üst lige çıkarsa gerçekten de şehrimizde ayrı bir atmosfer oluşacaktır. Hem maddi hem manevi anlamda bu takıma herkes sahip çıkmalı. Şehrimizin bütün büyükleri bu takıma sahip çıkmalı” dedi.

herkes-elini-tasin-altina-koymali.png

KIRIKKALE’DE TESİSLEŞME SORUNU VAR

Futbolun toplumca sevildiğini ifade eden Akbal, Kırıkkale’de futbol alanında spor tesisinin olmadığını ve bu konuda diğer illere göre çok geri kaldığımızı vurguladı. Altyapıdan sporcuların yetişmesi ve bu yetişen sporcuların hem kendi takımlarına hem de başka takımlara transfer yoluyla katkı sağlaması gerektiğini belirten Akbal, “Bu konuda tesisleşme olmadığı için bizler bunun eksikliğini yaşıyoruz. Bizler bünyemizde bulunan sporcu transferleriyle kendi gelir kaynaklarımızı oluşturmalıyız” şeklinde konuştu.

1 OYUNCU TRANSFERİ YAPACAĞIZ

Kendi sahalarında bugüne kadar puan kaybetmediklerini söyleyen Akbal, “En son liderlik mücadelesi veren takıma karşı mücadele ettik. Oyuncularımızın hepsi genç olduğu için avantaja sahibiz. Bu avantajı yeni sezonda daha iyi değerlendirerek yapacağımız transferlerle takımımızı bir üst lige çıkartmayı hedefliyoruz. Şuanda 1 oyuncumuzun transferi söz konusu. Bu oyuncumuzu iyi bir miktara transfer etmiş olacağız. İnşallah bu sezonu başarılı şekilde tamamlamak istiyoruz. Transferlerle ilgili yasağımız var. İnşallah bu yasağı kaldırıp yeni oyuncuları takıma katmak istiyoruz” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.