Gençlik merkezi rehberlik ve danışmanlık yapıyor

Gençlik merkezi rehberlik ve danışmanlık yapıyor
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Yahşihan ilçesinde bulunan Yahşihan Gençlik Merkezimizi ziyaret etti. Faaliyetler hakkında bilgi alan İl Müdürü Güneş, gençlik merkezlerinin gençlere rehberlik ve danışmanlık...

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Yahşihan ilçesinde bulunan Yahşihan Gençlik Merkezimizi ziyaret etti. Faaliyetler hakkında bilgi alan İl Müdürü Güneş, gençlik merkezlerinin gençlere rehberlik ve danışmanlık hizmeti verdiğini hatırlattı.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Yahşihan Gençlik Merkezinde yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Diksiyon Kursu, Bağlama Kursu, Çalışma Salonu ve KPSS Türkçe Kursu'nda bulunan öğrenciler ile bir araya geldi. Gençlik Merkezinin imkanlarından faydalanan gençler, eğitim ve öğretim hayatlarının haricinde ki serbest zamanlarında gelerek güzel ve keyifli vakit geçirdiklerini belirterek hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

EĞİTİMLERİNE KATKI SUNUYOR

Gençlik Merkezi'nde yürütülen hizmet ve projelerin gençlerin kişisel gelişimine katkı sağladığını belirten İl Müdürümüz Güneş, "Gençlik merkezlerimizde; gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak, rehberlik ve danışmanlık yapmak amaçlanmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.