Kırıkkale’de Mehmet Akif İnan koşusu sona erdi

Kırıkkale’de Mehmet Akif İnan koşusu sona erdi
 Muhabir
Her yıl olduğu gibi bu yılda Mehmet Akif İnan koşusu Kırıkkale’de düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya çok sayıda öğrenci katılırken, derece giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kırıkkale'de, Memur-Sen'in kurucu genel başkanı şair, yazar ve eğitimci Mehmet Akif İnan'ın ölüm yıl dönümünde geleneksel olarak her yıl düzenlenen "Mehmet Akif İnan Koşusu" sona erdi. 4 kategoride 55 Sporcunun katılımı ile Kırıkkale Büyük şehir Parkı'nda düzenlenen Mehmet Akif İnan Koşusu ‍♀sona erdi. Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ettiler.

renkli-goruntuler-yasandi.png

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

Ödül töreninde konuşan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz, "Mehmet Akif İnan, milletimizin yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden biridir. Onun aziz hatırasını yaşatmak için bu koşuyu geleneksel hale getirdik. Koşuya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ise, "Bu tür etkinlikler, sporcularımızın sporla tanışmalarını ve yeteneklerini geliştirmelerini sağlıyor. Bu tür etkinliklere katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

geleneksel-hale-getirildi.png

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.