Kırıkkale Üniversitesinden tanıtım standı

Kırıkkale Üniversitesinden tanıtım standı
Kırıkkale Üniversitesi, üniversite tercihi yapacak öğrenci ve velileri bilgilendirmek amacıyla Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda tanıtım standları kurdu. Standı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan çalışmaların sondurumu...

Kırıkkale Üniversitesi, üniversite tercihi yapacak öğrenci ve velileri bilgilendirmek amacıyla Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda tanıtım standları kurdu. Standı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan çalışmaların sondurumu hakkında bilgi aldı.

ÜNİVERSİTE ADAYLARI BİLGİLENDİRİLİYOR

2021 YKS tercih kılavuzunu mercek altına alan üniversite adayları YKS tercihlerin başlayacağı tarihe yoğunlaştı. Tercih tarihi yaklaşırken Kırıkkale Üniversitesi Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda tanıtım standları kurdu. Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi koordinatörlüğünde yürütülen tanıtım etkinliğinde, standlarda görevlendirilen akademik personelimiz, öğrencilere fakülte ve yüksekokulları hakkında bilgi verecek. Standlar 02-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında ve 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

ÇALIŞMALARA YERİNDE İNCELEME

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan,  tanıtım çalışmalarının başladığı ilk gün Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Genel Sekreter Prof. Dr. Metin Arslan ile stantları gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemleri 5 Ağustos'ta başlayacak. Adaylar tercihlerini, "https://ais.osym.gov.tr" sayfasından ve ÖSYM AİS mobil uygulamadan 13 Ağustos'a kadar yapabilecek. Adaylar, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilecek.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.