Ahmet Davutoğlu, Keskin’de verdiği sözü tuttu

Ahmet Davutoğlu, Keskin’de verdiği sözü tuttu
 İnternet Editörü
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’nin Keskin ilçesine gelmiş ve burada kadınları Ankara’ya geziye göndereceği sözün vermişti. Davutoğlu, sözünü tutarak Keskin’de bulunan kadınları Ankara’ya gönderdi.

KADINLARDAN AHMET DAVUTOĞLU’NA TEŞEKKÜR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kırıkkale’nin Keskin İlçesinde Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali’ye destek vermek amacıyla ziyaret gerçekleştirmişti.

ahmet-davutoglu-keskinde-verdigi-sozu-tuttu2.jpg

Ziyarette Davutoğlu, Keskin’de bulunan kadınları Ankara’ya gönderme sözü vermişti. Davutoğlu, sözünü tutarak kadınları Ankara’ya gönderdi. Ankara’ya turistik gezi gerçekleştiren kadınlar, Davutoğlu’na teşekkür etti.

ahmet-davutoglu-keskinde-verdigi-sozu-tuttu3.jpg

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Gedikali, “Gelecek Partisi belediye başkan adayı Ahmet Davutoğlu'nun vermiş olduğu sözü tuttu hanımları Ankara'ya gezmeye götürdü. Hayatında ilk defa Anıtkabir'i gören bayanlar oldu özellikle Çocuklar ve gençler çok mutluydular keskinin dışına çıkmak hanımlara çok iyi geldi Çok mutluydular. Onlara söz verdim. Belediye Başkanı olduğunda onları zaman zaman bu tür kültür gezilerine götüreceğim” dedi.

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.