Kırıkkale Üniversitesi’nde yerli ve milli sergi

Kırıkkale Üniversitesi’nde yerli ve milli sergi
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, BESST-İVAL kapsamında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. Sanat Meydanı'nda düzenlenen "Yerli ve Milli Savunma Sanayii Ürünleri Resim Sergisi", büyük ilgi gördü.

HAT SANATI ÇALIŞMASI YAPTI

Serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, dekanlar, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, sergi alanını gezerek sergilenen eserler hakkında bilgi aldı ve öğrencilerimizle birlikte hat sanatı çalışması yaptı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, yerli ve milli savunma sanayimizin gelişmesinin önemine değinerek bu alanda yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

millisavunmasergi2.jpg

ESERLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Yılmaz, "Üniversitemiz olarak, her zaman milli değerlerimize sahip çıkıyor ve bu değerleri yüceltmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu sergi de bu çalışmalarımızdan biridir. Serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sergiye katılan öğrenciler de eserleri büyük bir beğeniyle incelediler. Öğrenciler, yerli ve milli savunma sanayimizin gücünü ve önemini anlatan eserlerden çok etkilendiklerini belirttiler.

millisavunmasergi3.jpg

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.