Kırıkkale’de özel öğrencilerden özel sergi

Kırıkkale’de özel öğrencilerden özel sergi
 İnternet Editörü
Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin büyük bir emek ve özveriyle hazırladıkları TÜBİTAK Bilim Fuarı, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberindekiler tarafından açıldı.

HARİKA BİR FIRSAT SUNUYOR

Fuar, özel öğrencilerin yaratıcı bakış açılarını ve bilimsel meraklarını gözler önüne seren birbirinden özgün projelerle doldu. Açılış töreninde konuşma yapan Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, özel öğrencilerin bu tür etkinliklere katılımının önemini vurguladı. Aydın, "Özel çocuklarımızın da tıpkı diğer öğrencilerimiz gibi bilime ve araştırmaya ilgi duymaları ve bu alanlarda kendilerini geliştirmeleri bizim için çok önemli. Bu fuar, onların potansiyellerini ortaya koymaları ve özgüvenlerini artırmaları için harika bir fırsat sunuyor." dedi.

ozelogrenci2.jpg

PROJELER HAKKINDA BİLGİ EDİNDİLER

Fuar kapsamında öğrenciler, güneş enerjisiyle çalışan oyuncaklar, robotik sistemler, çevre dostu ürünler ve daha birçok farklı alanda hazırladıkları projeleri sergiledi. Ziyaretçiler, stantları gezerek projeler hakkında bilgi edindiler ve özel öğrencilerin becerilerini takdir ettiler.


Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.