Kırıkkaleli Ertan Erşan’dan yeni klip

Kırıkkale’nin yetiştirdiği genç müzisyen Ertan Erşan, söylediği şarkı ve klipleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaz sezonuna yeni bir kliple bomba gibi giren Erşan, ‘Nar Ağacı ve Ölem Ben’ şarkısına klip çekti.

NAR AĞACI-ÖLEM BEN

1988 yılında Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde dünyaya gelen Ertan Erşan, küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. Geleneksel Anadolu aile yaşantısına sahip olan Erşan, Kırıkkale’de başladığı müzik eğitimine, İstanbul’da devam etti. Burada saz üstatlarından eğitimler alan Erşan, henüz lise dönemlerinde köy düğünleri, asker geceleri ve halk eğlencelerinde sahne almaya başladı. Öte yandan Erşan, ulusal televizyon kanallarında yayınlanan müzik programlarında boy gösteriyor.

kirikkaleli-ertan-ersandan-yeni-klip2.jpg

ON BİNLERCE KİŞİ BEĞENİ YAPTI

Kırıkkale’nin yetiştirdiği genç müzisyen Ertan Erşan, söylediği şarkı ve klipleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaz sezonuna yeni bir kliple bomba gibi giren Erşan, ‘Nar Ağacı ve Ölem Ben’ şarkısına klip çekti. Erşan’ın youtube başta olmak üzere diğer sosyal medyalar üzerinden yayınladığı klip, kısa süre içerisinde on binlerce kişi tarafından büyük beğeni topladı.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.