Kırıkkale’nin yöresel lezzetlerine coğrafi işaret

Kırıkkale’nin yöresel lezzetlerine coğrafi işaret
 İnternet Editörü
Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ‘Kırıkkale’nin Coğrafi İşareti Başvuruları ve Süreci’ kapsamında toplantı düzenlendi.

ÖNEMLİ SÜREÇ BİZLERİ BEKLİYOR

Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği olarak Kırıkkale Valiliği İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından Kırıkkale’nin Coğrafi İşaret Başvuruları ve Sürecinin konuşulduğu toplantıya dernek olarak katılım gösterdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan dernek başkanı Özgür Dönmez, “Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Coğrafi İşaret Başvuruları ve Süreci” hakkında STK, Kamu Kurumu, Oda ve Borsa temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya dernek olarak davet edildik, bende derneğimizi temsilen katılım gösterdik.”

kirikkalenin-yoresel-lezzetlerine-cografi-isaret1.jpg

KARAAHMETLİ TOKMAK KÖFTE

“Toplantıda Coğrafi İşaret başvurusu yaptığımız “Karaahmetli Tokmak Köfte” ve “Coğrafi İşaret Süreci” ile ilgili bilgi ve birikimlerimizi değerli katılımcılara anlatma fırsatı bulduk. Bu tarz toplantılarla inşallah Kırıkkale’de Coğrafi İşaret ile ilgili farkındalık artacaktır. Toplantıyı organize eden Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, İl müdür yardımcısı Abdullah Leblebicioğlu ve Mühendis Orhan Gündoğdu beyefendilere teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.