Kırıkkale’de diş hekimliği 300 bin hasta kabul etti

Kırıkkale’de diş hekimliği 300 bin hasta kabul etti
 İnternet Editörü
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023 Yılı Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, fakültenin başarılı çalışmalar yaptığına işaret etti.

30 FARKLI İLDEN KIRIKKALE’YE HASTA GELDİ

Diş Hekimliği Fakültesinin çalışmalarını değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Diş Hekimliği Fakültemiz 2023 yılında 300 bine yakın hasta ağırlamış. 30 civarında ilden gelen hastalarımıza hizmet vermek sadece eğitim alanında değil Üniversitemizin ayrıca hizmet sektöründe de olduğunu gösteriyor. Hastalarımızın memnuniyeti için çalışırken pozitif olmalıyız. Akademisyenlerimizin bu bağlamda öğrencilerimize öncülük etmesi gerekiyor.

2023 yılında göstermiş olduğunuz performanstan dolayı akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Projeler konusunda öğrencilerimize destek olmalıyız. 2024 yılında öğrenci projelerinde artış bekliyorum. Öğrencilerimizi bilgilerini sürekli olarak güncel tutmalıyız. Dekanımızın bahsettiği 12.Kalkınma Planı da öğrencilerimizin bugünü ve geleceği yakalaması için önemli. Üniversitemizdeki birimlerimizin hedefleri, Devletimizin yayınladığı 12. Kalkınma Planı doğrultusunda olmalıdır” diye konuştu.

KURUM DIŞI PROJELER GELİŞTİRMELİYİZ

Rektör Aslan “2023 yılında BAP destekli birçok projeye imza attınız. Akreditasyon konusu fakültelerimizin gelişimi ve eksiklerimizi görmek için önemli. 2024 yılında Kurum dışındaki projelerde birimlerimizi daha çok göreceğimizi düşünüyorum. Üniversitemizin uluslararası tanınırlığını arttıracak çalışmalar yapmalıyız. Uluslararası işbirliğimizi daha fazla geliştirmek için yurtdışındaki paydaşlarımızla fakültelerimizin öğretim görevlisi ve öğrenci değişimi gibi projelerin sayısını arttırmalıyız. Öğrencilerimizin bireysel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü imkanı sağlayacağımızı belirtmek isterim. 2023 yılı performansı olarak memnun edici. 2024 yılında da başarılarınızın devamını bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.