Kırıkkale’ye yeni 13 doktor kadrosu

Kırıkkale’ye yeni 13 doktor kadrosu
 Muhabir
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sağlık Bakanlığı tarafından Kırıkkale ve ilçelerine yeni 8 pratisyen, 5 uzman olmak üzere 13 Hekim kadrosunun açıldığını duyurdu.

MERKEZ VE İLÇELERDE GÖREVLENDİRİLECEK

Hekim konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşanan Kırıkkale’nin sağlık kuruluşlarını rahatlatan açıklama Sağlık Bakanlığından geldi. Sağlık Bakanlığı Kırıkkale’de çeşitli sağlık kuruluşlarında görevlendirilmek üzere 8 pratisyen hekim, 5 uzman hekim kadrosu tahsis edildi. Uzman tabiplerin branşının Acil Tıp, Aile Hekimliği, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tuh sağlığı ve hastalıkları olduğu, kadroların Kırıkkale Üniversitesi, Keskin, Sulakyurt, Yüksek İhtisas Hastanesi, toplum sağlığı merkezi gibi yerlere tahsis edildiği bildirildi.

SAĞLIK ORDUMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan “Yaptığımız girişimler sonucunda Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize 8 Pratisyen Hekim ve çeşitli branşlarda 5 Uzman Hekim olmak üzere toplamda13 Doktor kadrosu açılmıştır Kırıkkale'mize hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız’a ve Sayın Sağlık Bakanımıza hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Kırıkkale’mize yeni Doktorlarımız hayırlı olsun. Sağlık ordumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 321 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.