Sağlıkçıların sorunları görüşüldü

Sağlıkçıların sorunları görüşüldü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, beraberinde yönetim kurulu, iş yeri temsilcileri ve engelli komisyon başkanı ile Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Şube Başkanı Akdoğan ve beraberindeki heyetini makamında ağırlayan Rektör Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Aslan, konuşmasında Kırıkkale Üniversitemizin dünya üzerindeki diğer üniversiteler arasında yapılmış çalışmalar neticesindeki sıralamasından bahsetti. Ayrıca kurumlar-kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği kapsamında yapılan çalışmaların faydalarına değindi.

saglik-calisanlarinin-sorunlari-gorusuldu2.jpg

İHTİYAÇ DUYULAN KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aslan’a teşekkür eden Akdoğan ise Kırıkkale Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanlarının taleplerini iletti. Akdoğan’ın iletmiş olduğu talepler arasında; görevde yükselme ve unvan değişikliği konusu, ihtiyaç duyulduğu bilgisi paylaşılan anestezi teknisyeni, röntgen teknisyeni, hasta bakım personeli, temizlik personeli ihtiyacı iletildi. İstihdam konusunda Rektörümüz Aslan “Personel planlamalarının genel olarak yapıldığını, ihtiyaç hallerinde periyodik olarak alımların gerçekleştiğini, bu konuda gereken hassasiyetin gösterildiğini söyledi.

GEREKEN KOLAYLIK SAĞLANDI

Akdoğan, Üniversiteler arası tayin, nakil ve geçişler hakkında gerekli kolaylıkların sağlanması konusunda sendika tarafından platform oluşturulduğu bilgisini Aslan ile paylaştı. Bu konudaki taleplere imkanlar dahilinde yardımcı olunması gerektiğini dile getirdi. Bunun üzerine Aslan uygun koşulların sağlanması durumunda gereken kolaylığın sağlandığını ifade etti. Akdoğan, Kırıkkale Üniversitesi yönetiminin öğrencilerin eğitimi ile birlikte kendilerinin bilgi, birikim ve gelişimine katkıda bulunmasına yönelik bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif ve diğer alanlarda ortaya koyduğu çalışmaların da kayda değer olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Akdoğan, Rektörümüz Aslan’a hediye takdim etti.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.