Sağlık-Sen, laborantlarla pasta kesti

Sağlık-Sen, laborantlarla pasta kesti
 İnternet Editörü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde görevli Laborantların Günü’nü kutladı.

ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYORSUNUZ

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu, iş yeri temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Komisyonları ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesinde Dünya Laborantlar Gününü kutladı. Düzenlenen kutlama etkinliğe Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak’ ta katıldı. Kutlamalarda Yüksek İhtisas Hastanesi Laboratuvar Birimi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Akdoğan “Laborantlar, sağlık sektörümüzde önemli bir rol oynamaktadırlar.”

saglik-sen-laborantlarla-pasta-kesti-2.jpg

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMA SERGİLİYOR

“Hastane ve sağlık merkezlerinin laboratuvarlarında, özellikle tıbbi biyokimya, mikrobiyoloji ve patoloji gibi alanlarda kan, doku ve sıvı örneklerini inceleyerek teşhis ve tedavi süreçlerine katkıda bulunurlar. Sağlık sektörümüz her branşı bir dişli tamamı ise makine gibi bir uyum içerisinde özveri ile çalışan meslektaşlarımızı ifade etmektedir. Her bir branşımız ayrı ayrı kıymetli ve vazgeçilmezdir. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak 28 Nisan Dünya Laborantları Gününü kutlar tüm meslektaşlarımıza sağlıklı, huzurlu bir ömür dileriz” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.