Yahşihan’da aile danışmanlığı hizmeti

Yahşihan’da aile danışmanlığı hizmeti
 Haber Merkezi
Bünyesinde diyetisyen hizmeti veren Yahşihan Belediyesi hizmetlerine yenisini ekleyerek Aile Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

Yahşihan Belediyesi’nde hizmet vermeye başlayan Sosyolog Arzu Kılıç, ilçe halkına aile danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesine dahil olan Kılıç ücretsiz bir şekilde randevu oluşturarak gelen danışanlarına Aile Danışmanlığı hizmeti veriyor. İlçe halkının her bir ferdini düşünen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla, aileyi oluşturan bireyler arasında ortaya çıkan ve çıkması muhtemel problemleri önlemek amacıyla kurulan birim sayesinde vatandaşlar psikolojik açıdan rahatlıyor, maddi güç yetersizliği sebebiyle sorunlarını erteleyen vatandaşlara da bir kapı açılmış oluyor.

HER KONUDA YARDIMCI OLUYORUZ

Sosyolog Arzu Kılıç verdikleri hizmet için yaptığı açıklamasında: “Kadın Aile Müdürlüğü bünyesinde aile danışmanlığı hizmeti vermek için ben de artık Yahşihan Belediyesi’ndeyim. Kişiler arası ilişkiler, iletişim problemleri, bireyin farkındalık düzeyini geliştirmek ve bireyin kendi sorunlarına bir nebze olsun ışık tutabilmek ve yol göstermek amacındayız. Hizmetten faydalanacak bireylerin en çok çekindikleri konu gizlilik olabilir.”

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

“Bu konuda hiç çekinmesinler meslek etiğimiz gereği yapılan görüşmeler hakkında kimseye bilgi verilmemektedir. Kişinin sağlıklı olması demek sadece bedenen değil psikolojik olarakta sağlıklı olması demektir. Vatandaşlarımızı bu ücretsiz hizmetimizden yararlanabilmeleri için belediyemize bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihanlı vatandaşlarımıza hizmet için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam ediyoruz. Ücretsiz diyetisyen hizmetimiz ilçemizde çok sevildi. Arzu hanım işinde çok iyi olan birisi. Bunun üzerine bizde aile danışmanlığı hizmeti başlattık. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum