Yüksek İhtisas Hastanesi’nde servisler yenileniyor

Yüksek İhtisas Hastanesi’nde servisler yenileniyor
 İnternet Editörü
Son bir yıl içerisinde gerek cihazlar, gerekse polikliniklerde yapılan yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde şimdi de servisler tadilata alındı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağı mesajını verdi.

SAĞLIK SUNUMUNDA AKSAMA YOK

Kırıkkale’nin sağlık alanında önemli bir yükünü sırtlanan Yüksek İhtisas Hastanesinde başlatılan bakım onarım ve yapım çalışmalarının bir kısmı tamamlanırken, diğer bir kısmının da tadilat çalışmaları devam ediyor. Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, vatandaşların sağlık sunumunda aksama olmaması için yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek talimatlarda bulunuyor.

yuksek-ihtisas-hastanesinde-servisler-yenileniyor4.jpg

FİZİK TEDAVİ SERVİSİNDE ÇALIŞMA

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler veren Başhekim Albayrak, “Polikliniklerimizin yenilenmesinin ardından, servislerimizin tadilatının da hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Genel Cerrahi Servisimizin çalışmaları tamamlanırken, Fizik Tedavi ve Hastalıkları Servisimizin yapım çalışmalarına devam ediyor. Hastanemizin, günümüz şartlarına uygun daha kaliteli, konforlu, işlevsel, hijyenik, ferah ve modern bir görünüme kavuşması için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.